De Citit : Editoriale

Mama lor

| 25 aprilie

Că sunt dog lover știu toți cei care mă cunosc. Că-n ultimii 3 ani am fost mai tristă ca de obicei știu mai puțini. Ca orice femeie îmi doresc și eu să fiu mamă. Nu prea am succes la acest capitol. Am trecut de la extaz la depresie, de la zâmbete forțate la shopping compulsiv doar pentru a umple goluri. Azi am decis că e timpul să las tristețea în urmă și să mă bucur de prezent. Prezent în care dragostea maternă o ofer celor doi pufoși minunați, Joy și Funky. 2 Yorkshire care nu mă lasă să fiu tristă. 2 suflete care mă ajută să mă simt MAMĂ.

Ea este Lili, se bucură să poată fi mamă.

Acum câteva săptămâni a făcut 5 pui, dar au supraviețuit doar 2. Cum putem interveni ca pe viitor puii să nu se mai nască în frig, în paie, ci într-o hală încălzită, să poată supraviețui? Ca și ceilalți 300 de colegi patrupezi, să  aibe șanse de recuperare, să poată supraviețui?

Ei nu pot vorbi, dar de data asta vorbesc eu pentru ei. Cu zâmbete!

Poți fi și tu eroul cățeilor abandonați de la adăpostul Care for dogs dacă simți că orice suflet merită dragoste și dreptul la viață. Te întrebi dacă 50 de lei donați de tine vor schimba în vreun fel soarta cățeilor abandonați? Răspunsul este DA! Fiecare donație reprezintă un pas mai aproape de strângerea bugetului de 8000 de lei pentru căldura din sufletul și adăpsotul cățeilor abandonați.

Donează aici pentru cauza Care for Dogs Romania: https://brasovheroes.fundatiacomunitarabrasov.ro/doneaza.ph…

Pentru alergatul în cursa Brasov Heroes, cursa cu obstacole a comunității ne putem antrena împreună, nu sunt o sportivă desăvârșită, dar mișcarea aduce hormonul fericirii în propoziție, asa că mă voi strădui.

Deci, cine aleargă cu mine pe 2 iunie la Brasov Heroes?

MAI am o provocare pentru voi, iubitorii de animale. Să veniți în număr cât mai mare să alergați alături de cățelul sau cățeii voștri. Să le arătăm că ei sunt parte din familie și că atunci când faci fapte bune, e important să fii fericit pentru a da fericirea mai departe. Și încă ceva, să demonstrăm că stăpânii de căței strâng după cățeii lor și mizeria și fericirea.

În rest, ce ne mai dorim de la luna mai? MAI multe chestii FUN de făcut în orașul de la poalele Tâmpei, dacă tot vine vremea bună într-o zi de joi. Ți-am pregătit și un Top cu 5 chestii FUN în Brașov. Iar în social media, ne-am gândit să -ți recomandăm cât mai multe lucruri care să te scoată afară din casă. Ieși copile cu părul bălai și zâmbește la soare. Din seria… MAI mult timp afară, MAI sănătos la cap! Prin urmare, în luna mai ne-am propus să- ți recomandăm MAI multe chestii de explorat, de vizitat, de mirosit, de simțit, de gustat sau de dansat. Avem și câteva cârciumi noi, Habitat Concept Room care ne aduce vibe-ul și cafeaua bună de la Cluj și Good Food care ne aduce înghețată artizanală în kurtos. Felicităm și longevitatea pe piața horeca brașoveană. Casa Românească din Piața Unirii împlinește 15 ani de gust bun.

Și pentru că ne interesează ce bem primăvara asta. Mihai Fetcu a dedicat un articol acestui subiect. Vlad Copilu a scris despre filme, căci, deși viața bate filmul, ne place să ne uităm cum se descurcă alții, din Rusia de data asta.

Ajungem și la întrebarea… Ce mâncăm azi? Aflăm că meniul Primavera pune soarele pe cerul gurii în piațeta italiană de pe Republicii 4, la Massimo.

Renaște. Trăiește. Hrănește-te. Strălucește. Cum? Citește noul editorial semnat de nutriționistul Laura Avram.

Ți-ai propus ca în noul sezon să-ți oferi MAI multe ore pentru citit? Editura All îți face câteva recomandări. Alte noutăți? Sergiana vă poftește la bunătățuri la Stâna turistică din Poiana Brașov. Pentru MAI multe noutăți răsfoiește revista online și offline. Cu zâmbete!

 

57056173_10217560835908637_1179954952185839616_n poza alina