De Citit : Editoriale

MAI MULT TIMP CU TINE!

| 26 aprilie

Mă entuziasmează luna mai. Poate și pentru că este luna în care m-am născut. Poate! Poate și pentru că viața mea este MAI parfumată datorită lăcrămioarelor. Cu ele am un ritual în fiecare dimineață de mai. Ne zâmbim. Ne alintăm reciproc. Eu le dau apă proaspătă. Ele-mi parfumează starea. Bem cafeaua împreună. Totul este cu MAI în mai. Așa că, mi-am propus să te provoc și pe tine la MAI mult timp cu tine!

Zilele cu MAI mult soare îți dau o ușoară stare de panică? Te gândești la hainele de vară și la burtica pusă de toamna trecută?  Dacă te consolează cu ceva, nu ești singura persoană cu câteva kg în plus. Motivele nici numai contează. Fiecare burtică cară povestea ei în spate 🙂 Nu arătăm cu degetul, căutăm soluții. Suntem oameni frumoși și buni. Mai este cazul să subliniez?

Am aflat despre o terapie, care sper să-ți fie de folos. Eu m-am decis să o testez!

Inelul gastric prin HIPNOZĂ! Este o tehnică revoluționară, non-chirurgicală care foloseşte puterea hipnozei, precum şi tehnici de gestionare a minţii pentru a-ţi convinge mintea subconştientă că ţi-a fost pus un inel de silicon în jurul stomacului.  Programul se desfășoară în 4 săptămâni cu ședințe individuale. În Brașov le poți face cu Prof. Psiholog Drd. Elena BORZA. Caută articolul din revistă și slăbește MAI sănătos!

 

Trecem la capitolul MAI mult timp pentru… timp.  BeClockWise este Tudor Petrican care în 2010 s-a hotărât să facă ceasuri de perete. Cu mult ajutor, dar cu și mai multă perseverență, acest proiect a evoluat încet ,dar concret într-o colecție de ceasuri de perete și masă descrise prin originalitate, diversitate și inspirație. #decitit rubrica brașovean FUNtastic să vezi ce frumos trece timpul!

 

MAI bun? Pe 7 mai ai #debifat un spectacol caritabil. Mai excat o piesă de teatru. Efectul razelor gamma asupra crăițelor lunatice. Este la Sică Alexandrescu și joacă Oana Pellea. Ai minim 2 motive să-ți cumperi bilet!

 

Ochii tăi sunt minunați și cu toții ne dorim ca ei să strălucească de sănătate. Ei radiază frumusețea din interiorul nostru, și în același timp, ei captează frumosul din jur. Ochii sunt cei MAI importanți când vine vorba de simțuri. MAI mult de 80% din informații le obținem prin intermediul lor. Dacă ești #FUNsanatate citește cele 10 motive pentru care să-ți faci un control optometric semnat de specialiștii vederii de la Best Optic.

 

MAI multă frumusețe? Avem! Am stat de povești cu Laura Colțea – o brașoveancă FUNtastică ce poartă cu mândrie titulatura de Mrs. World Peace , din decembrie 2017 și o coroană mega glamuroasă. O fi grea?

 

MAI mult timp cu tine! la un film, dar numai după ce-ți arunci ochii peste recenziile lui Vlad Copilu și după un nou look scris și descris de un #hairexpert și un #hairlover FUNtastic – Ciprian Vaida. MAI lung sau MAI frumos?

În rest? MAI multă cultură servită cu paharul în fiecare zi, în pași timizi chiar și pe terasele din oraș, dacă ești FUN cârciuming. Răsfoiește revista lunii mai, artiștii au multe de oferit.  Cu MAI multe zâmbete!