De Citit : Editoriale

Iunie. Iubește. Bucură-te. Trăiește

| 03 iunie

Deseori asociem amintirile plăcute cu diverse alimente. Retrăim acele evenimente, ori de câte ori savurăm aceași mâncare delicioasă. Și DA, este minunat să poți să păstrezi amintirile și sentimentele nobile, să le crești intensitatea și să fii cu adevărat încântat de tine.

Pe tot parcursul vieții descoperim sau ne reamintim lucruri știute. Hrana pe care o alegem, gândurile pe care ni le însușim, acțiunile pe care le facem, trăirile pe care le simțim, toate acestea contribuie spre întregirea a ceea ce suntem noi, fiecare în parte, în comunitatea din care facem parte. Învățăm în familie, de la oamenii din jurul nostru – bunătatea, generozitatea, însă de la copii învățăm sau redescoperim să trăim.

Iubește momentul în care ai de învățat de la un copil.

Ascultă-ți corpul, fii darnic și protector, descifrează poftele și nevoile tale reale.

Descoperă fericirea de a fi adult și trăiește sentimentele plăcute, intens, ca un copil.

Crează un moment deosebit pentru fiecare activitate în parte.

Odihnește-te, relaxeză-te, plimbă-te, muncește. Fă mai mult din ceea ce simți, și pentru cele care TREBUIE făcute, schimbă sentimentele, privește cu recunoștință fiecare secundă.

 

Bucură-te de mâncarea din farfuria ta. Savurează alimentele, și transformă fiecare masă într-o degustare în stil regal. Mănâncă lent, mestecă bine, alege cantitatea potrivită pentru tine. În timp ce mănânci, gândește pozitiv, fructifică acele gânduri care îți cresc valoarea, sortează-ți activitățile și ideile, și fă-ți timp de tine, pentru că tu ești cea mai importantă persoană din viața ta.

Trăiește simțind fericirea și bucură-te de viață.

Prețuiește și iubește copilul din tine! Mulțumește-i cât mai des posibil pentru cine ești TU astăzi.

Visează înalt și bucură-te de rezultate!

 

Laura Avram,

Nutriționist

 

 

☎ +40 0785 255 995

[email protected]

[email protected]

🌐www.SensationsLifestyle.ro

24Fun_Brasov_ed339_A_pag7