De Citit : Editoriale

IUBIRE DE TINE

| 02 februarie

Din drăgălășenie sau luat de val, în februarie, cuvântul dragoste se lipește mai des de buzele oamenilor.  Bombănitori de profesie, sceptici, visători, femei, bărbați. Toți ne înmuiem în licorile lui Cupidon.

Oricât te-ai împotrivi, este un tărâm cucerit, luna februarie se traduce cu limba dragostei.

Eu, m-am apucat de iubit din prima zi de 2018.  Dacă tot mi-a adus Moș Crăciun o carte cu 365 de mesaje de iubire, m-am gândit că ar fi frumos să dau #share. Ești în pană de #citatedeiubire vrei să începi ziua full of love sau să o închei cu #wordsporn intră pe contul meu de instagram @aariton. Inspirația este gratis. Așa ar trebui să fie și dragostea, de altfel.

La mine funcționează de minune provocarea de a posta zilnic citate de iubire. După 30 de zile provocarea devine chiar ritual. Trezește dimineața și pune soarele în peisaj, de mână cu cafeaua. Mă duce mai departe de griji și mai aproape de grija de a redescoperi ce înseamnă de fapt dragostea și de ce este bine să fac un pact cu ea.

Ce să-i faci cadou?

Gesturi de iubire #zidezi!

Mă poți cataloga ca fiind old fashion, dar o cafea îndulcită cu zâmbetul tău dimineața, un mesaj în miezul zilei cu un simplu mi-e dor de tine, ținutul de mână la o plimbare de seară, comunicarea din priviri în vizită la părinți, toate sunt declarații de iubire.

Pinterestul e dolofănit de atâta love, love, love. Iubește ce faci. Iubește ce ai. Iubește viața. Iubește mai mult din tine. Iubește!

 

‘’Când vine vorba despre dragoste, prea mult nu este niciodată destul.’’ Nunta lui Figaro/ Pierre Augustin Caron.

25038348_122131348481133_5274433020189736960_n