De Citit : Recomandări

#givecredit

| 12 ianuarie

În ultima perioadă am urmărit cu atenție și interes pagina de Facebook La blouse roumaine. Printre multele postări fascinante despre obiceiurile populare românești, promovarea reușitelor românilor de pretutindeni și din orice domeniu, am găsit campania #givecredit căreia i-am acordat cea mai mare atenție. Și la postări și la comentariile aferente.

Te invit să citești mai multe despre această campanie! Îți va fi de ajutor!

Pe 29 decembrie 2017, La blouse roumaine declara într-o postare pe pagina de Facebook: ” … creatoarea de modă Tory Burch și-a retras haina oltenească din colecția resort 2018, a comunicat oficial că a omis să menționeze originea design-ului în prezentarea colecției și, mai mult decât atât, pe Moda Operandi a declarat că de fapt Tory Burch restort 2018 onorează broderiile românești. Campania #GiveCredit a devenit astfel virală, fiind preluată de agenții de știri și publicații internaționale.”

Un adevărat succes după multe mesaje, mail-uri, scrisori deschise.

Un răspuns a fost așteptat și de la DIOR în legătură cu cojocul din colecția pre fall. Nu a venit, dar #bihornotdior continuă și în 2018 cu îndrăzneală și mândrie.

Concluzia? Cu toții ne inspirăm și căutăm surse de inspirație în fiecare zi. Nu putem inventa becul sau roata, dar putem mulțumi celor care au făcut-o și celor care ne ajută să ne inspirăm în fiecare zi. Dacă vrei să fii original, fă-o cu simț de răspundere. Aruncă un ochi critic în toate părțile. Dacă greșești, cere-ți iertare!

Citează sursa atunci când copiezi un text sau un citat, oferă credits atunci când preiei poze. Ideal este să folosești pozele tale și texte originale. Și dacă ți se întâmplă să fii ”furat” merită să lupți pentru ce este al tău!

Sunt Valentina! Vorbim mai multe aici: reddytobuy@gmail.com

De Citit social media