De Citit : Recomandări

Fii şi TU #studentlaUSH de la 1 octombrie 2019!

| 06 august

Cea mai mare instituţie de învăţământ superior privat din România organizează înscrieri la programele de studii de Licenţă şi Masterat în perioada 1 iulie – 27 septembrie 2019.

Universitatea Spiru Haret – Braşov oferă pentru anul universitar 2019- 2020, patru programe de Licenţă şi patru programe de Masterat în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Juridice şi Economice şi a Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei.

Drept şi Management sunt cele două programe de Licenţă a Facultăţii de Ştiinţe Juridice şi Ştiinţe Economice. La Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, viitorii studenţi pot aplica pentru unul din cele două programe: Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar şi Psihologie.

Cooperare internaţională în justiţie, Dimensiunea europeană a managementului organizaţiei, Psihologie clinică şi intervenţie psihologică, Consiliere educaţională (interdisciplinar cu domeniul Psiholiogiei) se regăsesc pe lista cu programele de Masterat la Universitatea Spiru Haret Braşov.

Viitorii candidaţi pot accesa site-ul www.admitere.spiruharet.ro pentru afla toate informaţiile despre fiecare program în parte, despre procedura de admitere, precum şi detalii despre dosarul de admitere cu care se pot prezenta la secretariatul facultăţilor din str. Turnului nr. 7.

cover_admitere_BV_Juridice_si_Economice

cover_admitere_BV_Psihologie_si_Stiintele_Educatiei

De Citit spiru haret