De Citit : Editoriale

FĂRĂ ZAHĂR

| 14 iulie

Valurile mării se izbesc isteric de pereții iahtului. Spumegând, asigură un fundal sonor… relaxant, spre surprinderea mea. Multe bucăți de ciocolată topită se scurg peste corpul meu legănat cu finețe de mișcările naturale ale mării.

Cu mare atenție… vă rog, să nu neglijăm nicio bucățică din corpul, atent alintat. Cu cât este mai fierbinte ciocolata, cu atât starea de relaxare se accentuează. Îmbibată de mirosul amețitor de cacao, pielea zâmbește de atâta plăcere și hidratare și dacă mai urmează și câteva minute de masaj… pote admite că sunt în Rai.   Momentul masajului vine odată cu paharul de prosecco. Deschisă de mai puțin de 15 secunde, cu bulele care încă se mai ceartă între ele, care să stea deasupra… Șampania mai răcorește încinsa atmosferă…

Detalii! Căpșuni? Nu mulțumesc! Am descoperit că-mi pot satisface plăcerile papilelor gustative și doar adulmecând aromele la care poftesc. Dacă tot pot să aleg între căpșuni și ciocolată… aleg răsfățul împachetării cu ciocolată! E fără calorii și fără limite de cantitate.

Ai zis ceva…? Poți și mai tare? Nu te aud și sunt cu capul în jos, nu pot traduce buzele! Aha… Unde plec în concediu vara asta?  Din păcate sau fericire, nici nu știu cum să o etichetez, vara asta poate concura cu cel mai tare concediu, mi-a adus aventuri în fiecare zi, nici nu am avut timp să le procesez și de fapt nici nu vreau să le arhivez, că nu-s toate pe sufletul meu. De când s-a deschis oficial sezonul, de la 1 mai și până acum, când scriu aceste rânduri, Universul m-a împins în ringul de dans fără voia mea. Normal că nu eram corespunzător îmbrăcată și nici nu pedichiura făcută. Dar pentru că nici pașii nu-i știam, am tot fost călcată pe picioare, deci cine se mai uită la unghii.  Până în vara lui 2017 eram de părere că fiecare trăiește povestea pe care și–o scrie, dar eu cred că mi-am pierdut pixul primit de la o prietenă dragă cu cristale magice de la Swarowski și scrie altcineva în locul meu cu un pix de 2 lei și fără umor… Ce să-i și faci? Nu toți au talent la condei.

A trecut déjà ora de SPA? Merg la duș! Apa rece mă trezește la realitate de fiecare dată.