De Citit : Editoriale

Echipează-l pentru VIAȚĂ, nu doar pentru școală!

| 03 octombrie

Este minunat să știi și să simți cum cineva, care este cu adevărat „CINEVA” în viața ta, te urmează și te încântă cu evoluția sa. Cu o sinceritate debordantă, ei, copiii noștri, ne sunt alături pe drumul vieții. Ori de câte ori vrei să faci ceva în plus ca să susții sănătatea copilului tău, alege fiind informat și îndrumat de un specialist.

Acum, în acest sezon abundent din punctul de vedere al produselor care ne stimulează și ne susțin imunitatea, este momentul să alegi și să decizi cum echipezi copiii pentru viață. Hrana divesificată, cu alimente de calitate îți susține organismul, îți oferă energie și sănătate. Gândurile îți pot susține sănătatea sau o pot altera. Înțeleg faptul că decizia filtrării gândurilor este uneori copleșitoare, însă știi că îți poate ajuta starea de sănătate, starea de bine, în sens general și complet. Pe lângă alimentație și dotările materiale, fii alături de copii, oferă-le și oferă-ți timp de calitate alături de ei, înțelege-i și iubește-i așa cum sunt – naturali…

TU fiind modelul lor, gândește-te și la tine – pentru că ei te urmează, pe orice drum decizi să călătorești. Informează-te, selectează și decide asumat fiecare prim pas, pentru ca următorii să vină de la sine, neforțat. Totuși, IMUNITATEA este capacitatea organismului de a-ți păstra SĂNĂTATEA. Se spune că este ereditară…

Am convingerea că noi suntem cei care luăm decizii, noi hotărâm cum ne poziționăm adecvat față de orice probabil obstacol, cum acționăm când întâlnim o posibilitate, și mai cu seamă, ce gânduri și păreri decidem să validăm și ce ne asumăm.

Te invit să îți actualizezi informațiile, să le consolidezi și să faci primul pas, să fii parte activă în STIMULAREA și SUSȚINEREA IMUNITĂȚII tale și a familiei tale, să afli SECRETUL unei vieți echipate cu IMUNITATE și SĂNĂTATE fără bariere!

Stimulează și susține imunitatea ta și a întregii tale familii!

Echipează-te pentru viață, sustine-ți IMUNITATEA

Laura Avram,

Nutriționist

 

Nutriționist Laura Avram

📲(+40) 0785255995

📧[email protected]

🌐www.SensationsLifeStyle.ro

imunitate 2

24Fun_Brasov_ed343_A_pag9