De Citit : Editoriale

CUM ZICI TU, DAR CROȘETAT SĂ FIE!

| 08 decembrie

Cum ce? Crăciunul tău!

Follow spiritul lui Moș Crăciun și scoate ce e mai bun din tine! Pentru like-uri la bucurie și share la magie, împreună cu echipa 24 FUN uzez cu încredere haștagul #handmade la recomandări, doar doar te-om convinge și pe tine… Crăciunul offline să-ți fie!

Și dacă citatele motivaționale îți transmit în mod constant că fericirea este lucru manual, poate este un semn ca anul acesta să alegi cadouri handmade. Și dacă îți dorești să fie și împachetate de povești cu amprentă personală, să țipe etichetele a obiecte unicat, fă un tur al târgurilor de Crăciun din oraș și evită nebunia în serie din centrele comerciale. Acolo poți merge la spectacole și la cinema. Visezi la creații vestimentare, bijuterii, decorațiuni desenate de designeri români consacrați? Poți bifa dorința asta! Artista Irina Neacșu, mutată de curând la Brașov și-a transformat atelierul într-un cuib al designerilor români. A pictat un Pastel #devazut  până în 20 decembrie în Poarta Schei nr.6.  E flubulos ce a creat acolo. Să nu te mai plângi că doar la București poți găsi lucruri mișto!

Și pentru că… altfel simți când pui și mâna, îți recomand să participi la cât mai multe ateliere în luna decembrie. Poți bifa relaxare, creativitate, timp cu tine, oameni frumoși și cadouri făcute de mâna ta :) Și pentru că nimic nu este întâmplător, Galeria Ora Zero, întotdeauna arată ora exactă când vine vorba de ateliere mișto, oameni altfel și târguri handmade. Fă-ți drum și pe strada De Mijloc 133 la Ora 0 Gallery sau pe strada Războieni nr.33 la Ora 0 HIve. Tot timpul au vin bun și muzică care nu te lasă să amorțești.

Vrei experiențe culinare unice, gătite sub ochii tăi cu zâmbete picante de o doamnă pasionată de design, gătit și poveste? Caută Country Hotel în Hărman și descoperă basmul făcut de mâna doamnei Marcela Cosnean. Nu pleca cu mâna goală! Alege una dintre cutiile cu broderii aromate de mirodenii, zacuști sau dulcețuri,  preparate cu drag și ingrediente atent culese din grădina ei, situată în inima Transilvaniei.

Deși crezi că te descurci și singur, căci te ajută prietenul facebook – ți-am făcut o selecție de ateliere, târguri și evenimente ce te-ar ajuta să înțelegi de ce insist eu să mai repeți partea practică,  de lucru manual :) La teorie, cu toții ne pricepem. Așa că, răsfoiește ediția de decembrie offline într-o cârciumă din centrul vechi cu muzică bună și vin de colecție. Și dacă îți place să primești cadouri și degetele tale numai rezistă fără scroll – e must să participi la FUN Quizmas pe facebook

24 Fun Brașov pentru a primi cadouri mișto. 24 de zile. 24 de concursuri. 24 de premii. Așa nu te poți plânge că n-ai primit nimic anul ăsta de la noi. Dar, asta doar până pe 24 decembrie, apoi scoatem internetul din priză și activăm luminițele bradului, să-ți lumineze poveștile reale cu apropiații sufletului. Magie. Zâmbete. Distracție. Prietenie. Crăciunul offline să hie!

Ce-mi doresc de la  2018? Hmm!

Să ne șteargă oglinzile, să ne vedem mai bine. Poate dacă suntem mai sinceri cu noi, vom ști să comunicăm și să apreciem altfel ce vedem în fiecare zi!