De Citit : Recomandări

CERCUL DE DONATORI

| 21 aprilie

Pe 4 mai, te invităm începând cu ora 18.00 la Hofe Cafe, Piața Sfatului nr.14, pentru a participa la cel de-al cincilea Cerc de donatori.

Cercul de Donatori oferă persoanelor care doresc să determine o schimbare socială, oportunitatea de a se implica împreună pentru un impact vizibil și vizează crearea unei comunități conectate, cu oameni ce vor să susțină financiar proiecte sustenabile în care cred.

În ultimii 2 ani, Fundaţia Comunitară Braşov a organizat 4 cercuri de donatori, evenimente care au mişcat peste 320 de oameni să doneze peste 58.000 de lei pentru 12 proiecte locale. Printre acestea, donatorii au susţinut: o tabără de muzică pentru copii, un curs de mentorat pentru tinerii din mediul rural, mobilier de sortat haine pentru un centru care are grijă de oamenii străzii, produse uzuale pentru un adăpost care protejează femeile abuzate în mediul familial, cursuri de dezvoltare personală pentru liceeni, prin arta actorului.

La această nouă ediție susținem proiecte care abordează Braşovul dintr-o perspectivă a comunităţii, cu implicarea şi în beneficiul comunităţii braşovene. Sprijinim asociația de părinți ”Pro Musica” să achiziționeze instrumente muzicale cu coarde pentru 125 de elevi ai liceului de muzică Tudor Ciortea, pe asociația Albert și Zâmbete să organizeze galeria terapiilor, activităților și proiectelor de dezvoltare a copiilor cu nevoi speciale, iar pe cei din Asociația pentru Educație practică și creativă să-i ajutăm să pună la cale vânătoarea de soare pentru 150 de copii.

Dacă dorești să participi, te rugăm să scrii la alina@fundatiacomunitarabrasov.ro pentru a-ți trimite invitația.

Dacă însă ești prins cu treabă sau nu ești în oraș, dar vrei să sprijini cele 3 proiecte de la distanță, poți dona pentru unul dintre acestea pe site-ul http://fundatiacomunitarabrasov.ro/cercul-de-donatori/ specificând numele proiectului pentru care donezi.logo cercDe Citit cercul de donatori