De Citit : Food

ADESSO PASTA

| 30 iunie

e1_p2

Te numeri printre degustătorii de noutăți? Dacă da, continuă să citești! Ei bine, află că pe strada marelui tipograf Diaconu Coresi la nr. 6 se scriu cele mai grozave povești cu pasta fresca. Bucătăria deschisă îți permite să guști toate picanteriile din spatele scenei, ca să zicem așa, în primă fază cu pupila și apoi cu papila. Linia de bucătărie este fascinantă și are o grămadă de gadget-uri pe care le vezi mai des în revistele de specialitate, apoi bucătarii sunt pricepuți și haioși și dacă-ți comanzi un pahar de vin poate deveni savuroasă fiecare etapă în care ți se pregătește comanda.

_AAA8850

Ai spune că Mario este preferatul lui Cuci și Nicu al lui Nino. Dar, realitatea se conservă în alte borcane. Chef Liviu Preda, gazda Arena Bucătarilor de la Pro TV a desenat fiecare rețetă din meniul Cucinino, le-a testat, le-a tradus în limbajul Cucinino și a copt proceduri de lucru pentru ca preparatele să fie la fel de gustoase, indiferent de tura pe care o asortezi cu prânzul sau cina ta.

IMG-20170703-WA0026e3_p11

Cei care cântă sub duş. Cei care citesc știrile dimineața. Cei care călătoresc fără hartă. Cei care visează cu ochii deschiși. Cei care se îmbracă colorat. Cei care fac selfie-uri. Cei care vorbesc cu florile.

Cei care se uită la filme împreună. Cei care iubesc câinii. Cei care iubesc prosecco. Cei care iubesc natura. Cei care dansează în ploaie. Cei care ascultă muzică tare.

Cei care sunt activi. Cei care ies în oraş cu prietenii… #iubescpasta!

_AAA8818

Cei care citesc acum aceste rânduri ar trebui să se răsfețe cu o porție delicioasă de paste carbonara with a twist, green shrimp deligh sau red hot chilly octopus tagliolini fără se se uite la ceas sau la ziua săptămânii. Și așa cum… Cuci loves Nino și prosecco loves pasta și TU te poți îndrăgosti de CUCININO. Pe Diaconu Coresi nr. 6.

Asortează-ți părerile pe facebook sau instagram!

#enjoylife #lunchwell #drinkhot

e3_p924Fun_Brasov_ed311_A_pag7