De Citit : Recomandări

3 din 4 absolvenţi USH sunt angajaţi în domeniul pe care l-au urmat pe perioada studiilor

| 04 septembrie

Până pe 30 septembrie 2019 te mai poţi înscrie la Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Economice şi la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei Braşov din cadrul Universităţii Spiru Haret. Drept, Management, Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar şi Psihologie sunt cele patru programe de Licenţă a ofertei educaţionale de la Braşov.

Cooperare internaţională în justiţie, Dimensiunea europeană a managementului organizaţiei, Psihologie clinică şi intervenţie psihologică, Consiliere educaţională (interdisciplinar cu domeniul Psiholiogiei) se regăsesc pe lista cu programele de Masterat ale celor două facultăţi din Braşov de la Universitatea Spiru Haret.

Fii şi TU #studentlaUSH de la 1 octombrie 2019!

Ce trebuie să faci? Intră pe www.admitere.spiruharet.ro, alege programul care se potriveşte planului tău de carieră şi parcurge etapele procesului de admitere.

Ca şi student haretist vei avea acces la platforma de e-learning Blackboard, având parte de flexibilitate şi comunicare cu acces rapid la cursuri şi informaţii.

Pentru că Universitatea Spiru Haret investeşte frecvent în resurse pentru viitorul tău, vei beneficia de stagii de practică de specialitate, activităţi de voluntariat şi locuri de muncă adaptate profilului tău educaţional.

De Citit spiru haret