De Citit : Recomandări

2019, UN ÎNCEPUT MIRACULOS?!

| 03 decembrie

Venirea unui nou an îmi crează emoții puternice de fiecare dată pentru că … vine din viitor. Eleanor Roosevelt spunea că “Viitorul aparține celor care cred în frumusețea viselor lor”. Și da, viitor, frumusețe, încredere, visuri … sunt cuvinte plăcute … cuvinte care adesea sunt “transportate” cu speranță de la un an la altul.

2019 se apropie cu brațele deschise către noi posibilități și de ce nu, către noi posibilități miraculoase. Este poate important să știi să fii sincer cu tine la rezoluția anului care se pregătește să treacă. În special din perspectiva lucrurilor pe care nu ai reușit să le faci, să le încerci, să le provoci sau să le generezi chiar tu.

Jim Rohn, concis, a spus: “Dacă chiar vrei să faci ceva, vei găsi o cale. Dacă nu, vei găsi o scuză”. Deci, începe cu o cale! Începe cu un jurnal al miracolelor! Este locul unde îți poți scrie miracolele și unde îți poți sărbători progresul în crearea unui miraculos 2019.

Cum să creezi acest jurnal? Un miracol este un eveniment surprinzător și binevenit, care pare a fi inexplicabil de către legea științifică și care poate fi considerat a fi harul divin (de exemplu, poți găsi inelul de familie pe care l-ai pierdut acum câțiva ani sau dacă obții un salariu mult mai mare decât te-ai fii gândit).

Scrie-ți trei Intenții miraculoase pentru anul 2019. Scrie-ți Tema miracolelor pentru anul 2019.

La începutul fiecărei săptămâni (sugerez duminică seara sau luni), ia-ți aproximativ 10 minute pentru a-ți scrie WINS-urile de la precedenta săptămână și intențiile pentru săptămâna viitoare.

– Un WIN este ceva care ți-a dat un sentiment de expansiune, de bucurie sau de împlinire. WINS-ul tău poate fi la fel de mic precum aranjarea unui sertar sau la fel de mare ca și angajarea sau primirea unei promovări neașteptate.

– intențiile tale de miracol pot include acțiuni pe care le vei face (de ex. trimiți 10 CV-uri), schimbări interne (de exemplu, ai o claritate completă dacă vei continua această relație), obiceiuri de auto-îngrijire (de exemplu, exercițiu de 4 ori în această săptămână) sau miracole pe care ai dori ca universul să ți le aducă (de exemplu, casa ta se vinde deasupra prețului cerut de tine).

În timpul săptămânii, scrie-ți în jurnal toate miracolele tale mari și mici.

Creează-ți un grup de miracole, cu persoanele dragi ție. Asigură-te că ai notat intenția principală de rezolvare, etc… pentru fiecare dintre membrii grupului, astfel încât să îți poți concentra atenția asupra lor în timpul săptămânii.

Și dacă asta este pentru tine, poți chiar să ai câte o temă importantă în fiecare lună. Spre exemplu: Ianuarie – Imaginează-ți visele miraculoase; Februarie – Îndrăgostește-te de tine; Martie – Eliberează-te și creează-ți spațiu; Aprilie – Activează-ți succesul miraculos; Mai – Simte-te în viață și în deplină sănătate în corpul tău; Iunie – Activează-ți banii miraculoși; Iulie – Eliberează-te de copleșire; August- Descoperă-ți pasiunile și scopul; Septembrie – Creează-ți relații miraculoase; Octombrie – Pășește în puterea ta personală; Noiembrie – Aprinde-ți intuiția profundă și adevărata ta spiritualitate; Decembrie – Sărbătorește-ți miracolele și luminează lumina ta asupra lumii.

Iar acum, doar bucură-te de folosirea jurnalului miracolelor și scrie-mi cum îl simți!

Și ceea ce m-a motivat pe mine să devin “scriitoare” de miracole, îți scriu și ție că “Există două zile mărețe în viața unei persoane – ziua în care s-a născut și în ziua în care descoperă de ce.” William Barclay

Cu gânduri miraculoase,

Psiholog Elena Borza

 

[email protected]

+4.0735.615.294

www.psybears.com