De Citit : Recomandări

2018 PLANNER!

| 12 ianuarie

2017 a reprezentat anul schimbărilor atât pentru mine cât şi pentru echipa mea. Prima schimbare şi  primul obiectiv bifat de pe lista mea de ,,to do-uri for the year’’ a fost schimbarea locaţiei Portre.

Am adus colectivul, care între timp s-a mărit, într-o locaţie nouă şi elegantă dar, care totuşi păstrează sentimentul de familie, astfel încât, clienţii noştri să se simtă în continuare ca acasă.

O altă schimbare şi totodată o mare provocare pentru mine a fost lansarea şi dezvoltarea conceptului de PORTRE EDUCATION.

Şcoala Portre reprezintă şi este în ansamblul ei,  dezlegarea  tuturor gândurilor şi cunoştinţelor acumulate de mine  până în prezent, sunt extrem de mândru de faptul că reuşesc să îmi împărtăşesc cunoştinţele şi idealurile.

Pot să spun că statutul de profesor, predând ceea ce iubesc să fac şi ceea ce consider eu ca am fost  menit  să fac,  îmi aduce cele mai mari satisfacţii de până acum şi totodată un soi de răsplată atunci când elevii mei înţeleg mesajul pe care eu încerc să îl transmit.

Prima generaţie Portre Education se aproprie deja de sfârşit, iar acest fapt mă întristează, dar mă şi bucură în acelaşi timp deoarece ştiu că alţi oameni, care o să ne împărtăşescă pasiunea, ne vor călca pragul.

2018 va fi un nou an, plin de provocări în care Şcoala Portre îşi va extinde ariile aducaţionale.

Vom organiza cursuri de perfecţionare pentru cei cu experienţă care consideră că nu au ajuns la nivelul dorit în materie de coafură, tunsoare, culoare şi  totodată ne vom ocupa şi de cei mai novici în domeniu lansând a doua generaţie Portre Education.