De Citit : Recomandări

2017, AI FOST FUNTASTIC!

| 08 decembrie

Ne-a plăcut 2017! A fost un an plin de deschideri fabuloase, aniversări cu zâmbete, reopenings cu amintiri frumoase.

Ne-au impresionat cocktail-urile la aniversarea de 2 ani la HOF CAFE și am dansat mult la Il CAMINETTO când au împlinit 4 ani. Da, au fost și altele faine, merită să detaliem!

golan

Kruhnen Music Halle au împlinit 1 an pe 20 octombrie și au sărbătorit cu GOLAN și apoi cu  AMON și Fane la Platane. În acest an frumos, le mulțumim pentru toate concertele faine și party-urile pe care le-au organizat. Subcarpați, Vama, Delia, Smiley sunt câțiva dintre cei mulți care au dat viață scenei Kruhnen și pașilor noștri de dans.

hof

Cei 2 ani de HOF CAFE au fost despre chimie. Despre chimia perfectă între cafeaua pe bune și discuțiile sincere cu prietenii, între cocktail-uri elegante și fresh-uri energizante, între lansări de carte și party-uri la care nu puteai să stai jos. Dansai continuu!

il camin

Il CAMINETTO a sărbătorit cei 4 ani ”american style”… only 4 you. Cunoscutul artist american, Carlton J. Smith a ținut lumea în picioare până dimineață pe ritmuri de hip-hop și r&b. Bineînțeles că shot-urile tasty au dansat și ele, dar pe bar.

În septembrie, echipa Temple Pub a strigat tare ”Am împlinit 3 ani” . A fost dans, a fost voie bună și party de trei ori mai fain ca de obicei. La Terroirs Boutique du vin s-au auzit multe clinchete de pahare cu vin la aniversarea de 4 ani în iulie. A fost lansare de carte, live music și after party. Cu noroc!

Tot cu noroc au fost și deschiderile delicioase din 2017! Și cu #poftadebun!

cucinino

Cucinino și-a deschis savuros ușile în mai și, de atunci, avem un pasta bar în Brașov unde întotdeauna vii cu bucurie și pleci cu toate simțurile răsfățate. Bucătăria deschisă este un real dezmăț al simțurilor olfactive, iar gustul pastelor este de neuitat. De curând, au extins povestea gustului delicios și dacă ești un meat lover adevărat, vei fi plăcut impresionat.

hopa

Conceptul HOPAA s-a lăsat mult așteptat, la fel de mult cât ți se pare că aștepți acel concediu în Grecia pe care l-ai plănuit în cele mai mici detalii. Dar și când s-a deschis, chiar te-au trimis în Grecia. Și cu gustul și cu decorul și, dacă ai noroc, chiar pe bune… poți câștiga o vacanță în Grecia pentru toată familia. Participă la tombolă! Ca să păstrăm decorul grecesc, îți reamintim de Restaurant Athanasios, un loc #debifat în centrul vechi, potrivit pentru mesele în familie, unde muzica live se îmbină perfect cu gustul grecesc.

_AAA6769

Surpriza răcoroasă a verii a venit din partea ”Le Sommelier”, un loc aparte pentru iubitorii de vinuri. Un loc care găzduiește peste 400 de etichete și poveștile sunt deținute numai de vinuri premiate. Toate poveștile vinului pot fi răsfoite de platouri cu prosciutto toscan cu piper, parmesan adevărat de la mama lui, o gamă de brânzeturi proaspete și maturate, din Italia, Franța, Italia, Olanda. O minunăție!  Bineînțeles că nu am uitat de festivalurile renumite precum Dracula Film Festival sau Street Food Festival, piese de teatru, concertele în Piața Sfatului. Cu ce vine 2018? N-am putea spune exact. Trebuie să ieși din casă și să descoperi toate evenimentele faine care se vor întâmpla. Și, din când în când, să arunci un ochi pe pagina noastră de Facebook.  Ți le vom recomanda pe cele mai FUNtastice și în 2018.

24Fun_Brasov_ed322_B_pag3